Join the Videofixers Family

Vacature: Accountmanager

Solliciteer direct als Accountmanager

De functie:

Accountmanager bij VideoFixers

Versnel je carrière bij onze ambitieuze video agency. Wij werken dagelijks aan de meest uitdagende klussen. Van uitdagende sporten tot serieuze bedrijven. En alles ertussenin. 

Als Accountmanager bij Videofixers is geen dag hetzelfde. Je werkt in een dynamisch team van jonge mensen, met passie voor het vak. Elkaar uitdagend, om het beste resultaat voor de klant te behalen.

Heb jij ervaring als accountmanager binnen de Marketing en communicatiebranche en wil je onderdeel zijn van een divers team, met specialistische kennis? Wil je sparringpartner zijn voor klanten op het gebied van videomarketing en heb je affiniteit met social media, solliciteer dan nu.

De functie

Als accountmanager bij Videofixers werk je samen met een team van enthousiaste en gedreven specialisten. Hierbij krijg jij de verantwoordelijkheid om videomarketing vraagstukken van A tot Z  te begeleiden. Een 360 graden rol, waarbij je de leiding neemt in het gehele klantproces; Van intake, tot afhandeling.

Functieprofiel

Als accountmanager bij Videofixers weet jij klantvraagstukken op de juiste manier te begeleiden. Jij bent de gesprekspartner voor video marketing vraagstukken en weet de klantwensen te vertalen naar een heldere opdracht voor jouw collega’s, welke verantwoordelijk zijn voor de camera en edit werkzaamheden.

Livestream bedrijf

50+

Klanten waar we regelmatig mee werken

100%

Onze tevredenheids-doelstelling

5

Gezellige collega’s

4K

De minimale kwaliteit van onze beelden

Aftermovie laten maken

VideoFixers: Ons verhaal

Videofixers is vanuit topsport geboren. Tom Kant besloot na zijn schaatscarrière, waarin hij al actief videograaf was, om de handen ineen te slaan met eveneens oud schaatsers: Jorjan Jorritsma en Niels Olivier. In 2021 zijn we gestart met als doel: Videocontent toegankelijk maken voor zoveel mogelijk bedrijven. Geen peperdure videoconcepten, maar efficiënte, snelle en gave video’s. Video wordt steeds belangrijker en met ons concept maken we video bereikbaar voor iedereen. In 2022 is het bedrijf verder gegroeid. Vanuit onze locatie in hartje Heerenven bedienen we nu tientallen bedrijven en topsporters.

Wij maken video's voor gave bedrijven

Een aantal gave video's

Benieuwd aan wat voor projecten wij werken?

Social media

  •  
Een viraltje pakken? Dat proberen we met iedere social media video die we voor onze klanten maken. En soms lukt dat aardig. Wat dacht je van deze reel voor Jutta Leerdam? 3.3 miljoen views and counting..

Sportvideo's

  •  
Sport is emotie. En dat brengen we graag in beeld. Wij zijn actief in allerlei sporten: Schaatsen, voetbal, BMX, padel, rugby en zeilen. Jij verzint het en wij hebben er een video voor. 

Bedrijfsvideo's

  •  
Laten zien wie je bent en wat je kunt als bedrijf. Er is geen beter middel dan video. Podcasts, instructievideo’s, impressies, productvideo’s en promotievideo’s. We maken het allemaal. 

Medewerkers aan het woord

Ik ben begonnen bij VideoFixers als stagiair. In die tijd heb ik veel geleerd en ben ik mee geweest naar gave klussen. Daar heb ik een mooie basis kunnen leggen voor mijn skills als editor. Inmiddels werk ik met veel plezier aan allerlei projecten voor onze klanten.
Niek Schlepers
Editor
Ik vind het gaaf om bij VideoFixers te werken. Ik werk dagelijks aan heel diverse projecten. De ene dag een podcast en de volgende dag ben ik bezig met reels voor Instagram. Daarnaast is het ook altijd gezellig op kantoor. We houden ook wel van een grapje.
casper van bruggen
Casper van Bruggen
Editor

Solliciteer als Accountmanager bij VideoFixers

What happens next?