Aftermovie laten maken

Een evenement is een bijzondere gebeurtenis waarop je graag wilt terugkijken. Met een aftermovie kan je perfect jouw beurs, bedrijfsuitje of evenement laten zien aan de buitenwereld. VideoFixers zijn specialisten op het gebied van storytelling en het terug laten komen van de sfeer in de beelden. Hierbij hebben wij een oog voor detail en zullen wij de mooiste momenten uitlichten. 

Waarom moet jouw event een aftermovie hebben?

Een goede aftermovie laat in een paar minuten zien wat voor evenement jullie hebben gehad. Hiermee kan je de gasten prikkelen om volgend jaar weer te komen. Bovendien kunnen potentiële gasten de sfeer ervaren om te overtuigen om volgende keer ook te komen. Onze aftermovies ademen de stijl en de sfeer van jouw evenement. 

Een aftermovie is een perfect middel om te verbinden. Mensen kunnen samen terugkijken op het evenement. Daarnaast wordt een aftermovie vaak ingezet op social media en zullen veel mensen het delen. Hiermee creëer je een erg groot bereik. 

Zet jouw evenement in de spotlights!

Aftermovie

Laatste werk

Voor meerdere evenementen hebben wij een aftermovie gemaakt waarin wij het belangrijk vinden dat de video's vanaf de eerste seconde boeien. Bekijk hieronder onze laatste aftermovies:

Play Video

''WE LEVEN IN EEN WERELD WAARIN ÉÉN GOED GETIMEDE VIDEO KAN LEIDEN TOT EXPONENTIEEL SUCCES''

Onderscheid je met een aftermovie:

Tom Kant
Eigenaar

Over Ons

Videofixers is vanuit topsport geboren. Tom Kant besloot na zijn schaatscarrière, waarin hij al actief videograaf was, om de handen ineen te slaan met eveneens oud schaatsers: Jorjan Jorritsma en Niels Olivier. In 2021 zijn we gestart met als doel: Videocontent toegankelijk maken voor zoveel mogelijk bedrijven. Geen peperdure videoconcepten, maar efficiënte, snelle en gave video’s. Video wordt steeds belangrijker en met ons concept maken we video bereikbaar voor iedereen. In 2022 is het bedrijf verder gegroeid. Vanuit onze locatie in hartje Heerenveen bedienen we nu tientallen bedrijven en topsporters.

Reacties van klanten

Tom is het type ondernemer dat dag en nacht voor je klaar staat. Zijn topsportmentaliteit en gedrevenheid zorgen ervoor dat het resultaat altijd top is.
CEO Flowhub
Niels Oliver
CEO Flowhub
Door Tom zijn verleden als topsporter word ik goed begrepen in wat ik op beeld wil hebben. Met zijn topsport mentaliteit gaat hij voor het aller beste resultaat. Dat maakt de samenwerking makkelijk en fijn!
Video Dennis Veenker
Dennis Veenker
Professioneel Sporter
Statement: We zijn positief verrast door de snelheid van handelen en de kwaliteit van de productie.


Video HVA
Hans Cremer
Docent Marketing HVA

Onze klanten

Wij maken de vetste video's voor:

Video van de toekomst

Contact

Wij leveren professionele aftermovies voor scherpe prijzen. Wij zorgen dat de gasten een paar dagen later al perfect kunnen terugkijken op jouw evenement. We overtuigen de kijkers om volgend jaar (weer) te komen. Heb je interesse? Neem gerust contact met ons op.