Social media video laten maken

Social Media is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. VideoFixers is gespecialiseerd in het maken van video’s voor Instagram, TikTok, Facebook en YouTube. 

Waarom moet ik goede content voor social media hebben?

Tegenwoordig zit praktisch iedereen op social media. Hierbij gebruikt een grote groep social media om zichzelf van meer informatie te voorzien. Social media is daarom een mooie kans om je bedrijf of jouw project te promoten. Hierbij kun je korte video’s laten zien van jouw evenement, product of dienst. Het mooie aan social media is dat je hiermee een hele grote groep bereikt.

VideoFixers staat voor kwaliteit en snelheid. Hierbij maken wij graag de vetste social media video’s die viral gaan. Wij zorgen voor frisse en professionele video’s die vanaf de eerste seconde boeien.   

Ga viral!

Social media uitbesteden

Laatste werk

Meerdere video's van ons zijn al viral gegaan. Check hieronder onze laatste social media content:

Social MEdia Kanalen

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van content voor verschillende social media kanalen:

Social media content

Instagram Reels

Wij zijn een expert in het maken van korte filmpjes waarin we in 30 seconde het verhaal van jouw organisatie of dienst vertellen. Wil je snel een hoog bereik halen en je social media account laten groeien? Neem contact met ons op voor het maken van Instagram Reels.

TikTok

TikTok is booming. Als mensen op TikTok zitten, zien ze in korte tijd heel veel video's. Grote kans dat jouw filmpje vaak in beeld komt. Daarnaast is TikTok het goedkoopste platform om te adverteren. Wij helpen u graag bij het maken van deze content.

Facebook

Een live-video, een kijkje in de keuken of een product lanceringsvideo... Wij bedenken en maken deze video's graag samen met jou.

Youtube

Ook zijn wij gespecialiseerd in langere video's. Deze video's kun je ook inzetten op de website en beurzen. Daarnaast kunnen wij deze langere video opsplitsen in meerdere korte content voor Instagram en TikTok. Zo heb je heel veel content uit één video.

Onderscheid je met Social Media Video's

Tom Kant
Eigenaar

Over mij

Mijn naam is Tom Kant. Ik ben 24 jaar en ben opgegroeid in Amsterdam. De afgelopen jaren heb ik geschaatst op het hoogste niveau. Tijdens mijn schaatscarrière ben ik begonnen met YouTube om de schaatsfans mee te nemen in alles rondom het schaatsen. Na een tijdje begon mijn content op te vallen bij de mensen om mij heen en kreeg ik enorm veel positieve reacties. Dit motiveerde mij en kreeg ik steeds meer klussen binnen voor anderen.

Na mooie jaren topsport kwam er een eind aan mijn schaatscarrière en heb ik besloten om met de zelfde drive en motivatie door te gaan in het filmen. Nu maak ik van alle soorten content en is mijn nieuwe drive: ‘Op een leuke manier samen tot een fantastisch eindproduct te komen en de doelen van de klant te bereiken!’

''WE LEVEN IN EEN WERELD WAARIN ÉÉN GOED GETIMEDE VIDEO KAN LEIDEN TOT EXPONENTIEEL SUCCES''

Reacties van klanten

Tom is het type ondernemer dat dag en nacht voor je klaar staat. Zijn topsportmentaliteit en gedrevenheid zorgen ervoor dat het resultaat altijd top is.
CEO Flowhub
Niels Oliver
CEO Flowhub
Door Tom zijn verleden als topsporter word ik goed begrepen in wat ik op beeld wil hebben. Met zijn topsport mentaliteit gaat hij voor het aller beste resultaat. Dat maakt de samenwerking makkelijk en fijn!
Video Dennis Veenker
Dennis Veenker
Professioneel Sporter
Statement: We zijn positief verrast door de snelheid van handelen en de kwaliteit van de productie.


Video HVA
Hans Cremer
Docent Marketing HVA

Onze klanten

Wij maken de vetste video's voor:

Video van de toekomst

Contact

Wij zetten ons graag in om jouw project of bedrijf te promoten! Wij zijn een expert in het maken van korte video's die raken. Wij hebben ervaring met alle social media kanalen en helpen jou met het viral gaan van jouw filmpjes! Door onze creatieve geest en ervaring er op los te laten, kunnen we samen tot een geweldig eindresultaat komen! Heb je interesse? Neem gerust contact met ons op.