TikTok Video's

Benieuwd naar TikTok video’s? Tiktok is een interessant video platform, met het gebruik van de juiste filmtechnieken en met het volgen van de TikTok trends, kan jouw video in één klap viraal gaan. Ontdek hier wat deze TikTok trends voor jouw merk kunnen betekenen.

Creëer een groter bereik

TikTok is een snelgroeiend video platform. Tiktok heeft hierdoor dus een groot bereik voor zowel consument als bedrijf. Daarmee is het dus het perfecte platform om doormiddel van trends, jouw merk onder de aandacht te brengen bij zowel bedrijven als consumenten. Met TikTok heb je de mogelijkheid om binnen een dag duizenden weergaven te generen. VideoFixers helpt hierbij met het leveren van de juiste content om optimaal gebruik te maken van dit snelgroeiende video platform.

TikTok videograven

Onze gefixte TikToks

Een greep uit de TikToks die viral zijn gegaan

Schilders van staal

Sanne Wevers

Kira Toussaint

Audi E-Tron GT RS

Femke Kok

Kjeld Nuis

AFVAL REGELING - Omrin x Gemeente Leeuwarden

Ducati

Neem vrijblijvend contact op voor het fixen van jouw TikTok

Vul het contactformulier in of neem contact met ons op

Deel gerust jouw content ideeën met ons! Wij denken graag met je mee en samen komen we ongetwijfeld tot een mooi eindresultaat!

Accountmanager Videofixers

Klaas Boersma

Accountmanager

100+

Video’s gemaakt

100%

Gratis en vrijblijvende offerteaanvraag.

7

Video specialisten.

8

Jaar filmervaring.

Reacties van klanten

Tom is het type ondernemer dat dag en nacht voor je klaar staat. Zijn topsportmentaliteit en gedrevenheid zorgen ervoor dat het resultaat altijd top is.
CEO Flowhub
Niels Oliver
CEO Flowhub
Door Tom zijn verleden als topsporter word ik goed begrepen in wat ik op beeld wil hebben. Met zijn topsport mentaliteit gaat hij voor het aller beste resultaat. Dat maakt de samenwerking makkelijk en fijn!
Video Dennis Veenker
Dennis Veenker
Professioneel Sporter
Statement: We zijn positief verrast door de snelheid van handelen en de kwaliteit van de productie.


Video HVA
Hans Cremer
Docent Marketing HVA

Onze Werkwijze in 5 Stappen

Stap 1: Telefonische intake & voorstel

Wij nemen dezelfde dag van de aanvraag contact met u op. Samen bespreken we de vraag en de wensen voor een TikTok. Aan de hand van enkele vragen weten we exact op welke manier de TikTok ingericht moet worden. Op basis daarvan maken wij een op maat gemaakte voorstel. 

Telefonische intake
Concept opbouw

Stap 2: Concept

Bij VideoFixers starten we met een dialoog om samen het fundament voor uw TikTok te leggen. Jouw input is de sleutel; samen tekenen we de eerste schets van uw verhaal. Dan gaan wij aan de slag met het uitwerken van dit gezamenlijke concept, waarna we het aan je presenteren voor de finale touch.

Stap 3: Opnames

De spotlight gaat aan: het is tijd voor actie! Afhankelijk van het project transformeren we jullie omgeving tot een levendige filmset. Onze ervaren crew zet het script om in beeldtaal en zorgt voor een soepele productie van begin tot eind. Laat de zorgen maar aan ons over. 

Opnames
Montage en geluid

Stap 4: Montage & Geluid

Met het verse beeldmateriaal op tafel schakelen we over naar de montagefase. Hier wordt de magie werkelijkheid: we kiezen zorgvuldig de topfragmenten uit, verrijken de beelden met een professionele voice-over indien nodig, en weven originele muziekcomposities door het visuele verhaal

Stap 5: Final Check

Nu het creatieve werk bijna voltooid is, nodigen we u uit voor het cruciale moment van feedback. We sturen je het bijna-finale product en luisteren aandachtig naar uw gedachten en wensen. Mocht er een detail zijn dat anders moet, of een element dat nog een laatste aanpassing vereist, dan staan we klaar om die verfijningen door te voeren. Jouw tevredenheid is onze laatste regieaanwijzing voordat we het project afronden.

Final check

Veelgestelde vragen

Wij kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt over wat je kunt verwachten.. Hieronder vind je de meest gestelde vragen die wij hebben ontvangen. Staat jouw vraag er niet tussen of twijfel je toch nog, neem dan telefonisch contact met ons op. Wij helpen je graag!

De productietijd voor een TikTok varieert afhankelijk van de complexiteit van het project. Gemiddeld duurt het 4-6 weken van conceptontwikkeling tot eindproduct. Wij werken nauw samen met onze klanten om te zorgen voor een efficiënte tijdslijn die aan hun behoeften voldoet.

Absoluut. Wij waarderen feedback en begrijpen dat flexibiliteit essentieel is. Tijdens de geplande feedbackmomenten kunt u suggesties doen voor aanpassingen.

Geen zorgen, dat is precies waarvoor VideoFixers er is! Ons creatieve team is gespecialiseerd in het ontwikkelen van unieke concepten die passen bij uw merk en boodschap.

De kosten voor een TikTok zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de lengte van de video, de complexiteit van de productie en eventuele speciale verzoeken. Wij bieden op maat gemaakte offertes om aan uw specifieke behoeften en budget te voldoen.

Ja, na oplevering van uw video blijven wij beschikbaar voor verdere ondersteuning, of het nu gaat om het adverteren, inzetten op social media of andere diensten.

Zeker, wij kunnen uw TikTok meertalig maken met ondertiteling of nasynchronisatie, afhankelijk van uw doelgroep en distributie-eisen.

Wil jij een TikTok laten maken?

Contact

Wil jij een TikTok? Neem dan contact met ons op! Samen fixen wij de mooiste TikTok.