Portretvideo laten maken

Een portretvideo is de manier om je klanten of fans te laten zien waar jij mee bezig bent. Je kunt dit wel vertellen of op de website zetten, maar mensen moeten dit zien. Wij kunnen u helpen om u als persoon of uw bedrijf perfect in beeld te krijgen.

Waarom moet ik een portretvideo laten maken?

Met een portretvideo breng je jou als persoon of bedrijf perfect in beeld. Een portretvideo zie je vaak bij MKB- en familiebedrijven, opvallende ondernemers en sporters. Iedereen heeft zijn eigen verhaal. Doordat portretvideo’s heel persoonlijk zijn wordt de afstand tussen de klant/fans en het bedrijf verkleind. Klanten voelen zich meer aangetrokken en gaan daardoor eerder het product of dienst afnemen. Wij zorgen dat alles perfect in beeld komt waardoor je sympathie creëert en je verhaal weergeeft waar jij voor staat. 

Vertel je unieke verhaal en zet jezelf of je bedrijf in de spotlights!

Portretvideo

Laatste werk

Wij hebben meerdere portretvideo's gemaakt waarin wij het belangrijk vinden dat de kijker weet waar het bedrijf of de persoon voor gaat en staat.. Bekijk hieronder onze laatste portretvideo's:

''WE LEVEN IN EEN WERELD WAARIN ÉÉN GOED GETIMEDE VIDEO KAN LEIDEN TOT EXPONENTIEEL SUCCES''

Onderscheid je met Portretvideo's

Tom Kant
Eigenaar

Over Ons

Videofixers is vanuit topsport geboren. Tom Kant besloot na zijn schaatscarrière, waarin hij al actief videograaf was, om de handen ineen te slaan met eveneens oud schaatsers: Jorjan Jorritsma en Niels Olivier. In 2021 zijn we gestart met als doel: Videocontent toegankelijk maken voor zoveel mogelijk bedrijven. Geen peperdure videoconcepten, maar efficiënte, snelle en gave video’s. Video wordt steeds belangrijker en met ons concept maken we video bereikbaar voor iedereen. In 2022 is het bedrijf verder gegroeid. Vanuit onze locatie in hartje Heerenveen bedienen we nu tientallen bedrijven en topsporters.

Reacties van klanten

Tom is het type ondernemer dat dag en nacht voor je klaar staat. Zijn topsportmentaliteit en gedrevenheid zorgen ervoor dat het resultaat altijd top is.
CEO Flowhub
Niels Oliver
CEO Flowhub
Door Tom zijn verleden als topsporter word ik goed begrepen in wat ik op beeld wil hebben. Met zijn topsport mentaliteit gaat hij voor het aller beste resultaat. Dat maakt de samenwerking makkelijk en fijn!
Video Dennis Veenker
Dennis Veenker
Professioneel Sporter
Statement: We zijn positief verrast door de snelheid van handelen en de kwaliteit van de productie.


Video HVA
Hans Cremer
Docent Marketing HVA

Onze klanten

Wij maken de vetste video's voor:

Video van de toekomst

Contact

Wil jij dat de kijker jou goed leert kennen? Wij zetten ons graag in om jouw verhaal menselijk en persoonlijk te laten overkomen met inspirerende beelden. Door onze creatieve geest en ervaring er op los te laten, kunnen we samen tot een geweldige projectvideo komen! Heb je interesse? Neem gerust contact met ons op bij eventuele vragen!