Sport video laten maken

VideoFixers is gespecialiseerd in het maken van sport video’s. Het filmen van een sport kan lastig zijn, want er zijn vele snelle bewegingen. Doordat VideoFixers hier veel ervaring in heeft en affiniteit heeft met diverse sporten is er de kennis hoe en wat er moet worden gefilmd.  VideoFixers zorgt dat elke prestatie en het verhaal achter de sport perfect in beeld komt. 

Waarom moet ik een sport video laten maken?

Met een sportvideo kan jij als sporter of als team laten zien wat jullie doen. Dit zorgt voor een grotere naamsbekendheid voor jou en voor je sponsors. Je kan de video toevoegen aan je eigen social media of die van het team wat gaat zorgen voor een grotere achterban. Een groter bereik zorgt weer voor meer inkomsten. 

Een sport video kan heel mooi de passie en emotie achter de sport overbrengen. Van een sporter die intensief traint tot een kantinebeheerder die aan het werk is, alles kan binnen de sport in beeld worden gebracht. Wij helpen je graag aan de mooiste sportbeelden.

Zet je jezelf en je team in de spotlights!

Professionele bedrijfsvideo

Laatste werk

Voor meerdere sporters hebben wij sportvideo's gemaakt waarin wij het belangrijk vinden dat de klasse van de sporters goed in beeld komen. Bekijk hieronder onze laatste sportvideo's:

''WE LEVEN IN EEN WERELD WAARIN ÉÉN GOED GETIMEDE VIDEO KAN LEIDEN TOT EXPONENTIEEL SUCCES''

Onderscheid je met sport video's

Tom Kant
Eigenaar

Over mij

Mijn naam is Tom Kant. Ik ben 24 jaar en ben opgegroeid in Amsterdam. De afgelopen jaren heb ik geschaatst op het hoogste niveau. Tijdens mijn schaatscarrière ben ik begonnen met YouTube om de schaatsfans mee te nemen in alles rondom het schaatsen. Na een tijdje begon mijn content op te vallen bij de mensen om mij heen en kreeg ik enorm veel positieve reacties. Dit motiveerde mij en kreeg ik steeds meer klussen binnen voor anderen.

Na mooie jaren topsport kwam er een eind aan mijn schaatscarrière en heb ik besloten om met de zelfde drive en motivatie door te gaan in het filmen. Nu maak ik van alle soorten content en is mijn nieuwe drive: ‘Op een leuke manier samen tot een fantastisch eindproduct te komen en de doelen van de klant te bereiken!’

''WE LEVEN IN EEN WERELD WAARIN ÉÉN GOED GETIMEDE VIDEO KAN LEIDEN TOT EXPONENTIEEL SUCCES''

Reacties van klanten

Tom is het type ondernemer dat dag en nacht voor je klaar staat. Zijn topsportmentaliteit en gedrevenheid zorgen ervoor dat het resultaat altijd top is.
CEO Flowhub
Niels Oliver
CEO Flowhub
Door Tom zijn verleden als topsporter word ik goed begrepen in wat ik op beeld wil hebben. Met zijn topsport mentaliteit gaat hij voor het aller beste resultaat. Dat maakt de samenwerking makkelijk en fijn!
Video Dennis Veenker
Dennis Veenker
Professioneel Sporter
Statement: We zijn positief verrast door de snelheid van handelen en de kwaliteit van de productie.


Video HVA
Hans Cremer
Docent Marketing HVA

Onze klanten

Wij maken de vetste video's voor:

Video van de toekomst

Contact

Ben jij een (professionele) sporter en wil jij aan je fans jouw sportprestaties laten zien? Wij van VideoFixers hebben veel affiniteit met verschillende sporten en hebben jarenlange ervaring in het filmen van sporten. Heb je interesse? Neem gerust contact met ons op.