Sportvideo laten maken

VideoFixers is gespecialiseerd in het maken van sportvideo’s. Het filmen van een sport kan lastig zijn, want er zijn vele snelle bewegingen. Doordat VideoFixers hier veel ervaring in heeft en affiniteit heeft met diverse sporten is er de kennis hoe en wat er moet worden gefilmd.  VideoFixers zorgt dat elke prestatie en het verhaal achter de sport perfect in beeld komt. 

Waarom moet ik een sportvideo laten maken?

Met een sportvideo kan jij als sporter of als team laten zien wat jullie doen. Dit zorgt voor een grotere naamsbekendheid voor jou en voor je sponsors. Je kan de video toevoegen aan je eigen social media of die van het team wat gaat zorgen voor een grotere achterban. Een groter bereik zorgt weer voor meer inkomsten. 

Een sportvideo kan heel mooi de passie en emotie achter de sport overbrengen. Van een sporter die intensief traint tot een kantinebeheerder die aan het werk is, alles kan binnen de sport in beeld worden gebracht. Wij helpen je graag aan de mooiste sportbeelden.

Zet je jezelf en je team in de spotlights!

Laatste werk

Voor meerdere sporters hebben wij sportvideo's gemaakt waarin wij het belangrijk vinden dat de klasse van de sporters goed in beeld komen. Bekijk hieronder onze laatste sportvideo's:

Femke Kok x HiPRO

Kjeld Nuis x Bose

Joy Beune x Wasa

''WE LEVEN IN EEN WERELD WAARIN ÉÉN GOED GETIMEDE VIDEO KAN LEIDEN TOT EXPONENTIEEL SUCCES''

Onderscheid je met sport video's

Tom Kant
Eigenaar

Over mij

Videofixers is vanuit topsport geboren. Tom Kant besloot na zijn schaatscarrière, waarin hij al actief videograaf was, om de handen ineen te slaan met eveneens oud schaatsers: Jorjan Jorritsma en Niels Olivier. In 2021 zijn we gestart met als doel: Videocontent toegankelijk maken voor zoveel mogelijk bedrijven. Geen peperdure videoconcepten, maar efficiënte, snelle en gave video’s. Video wordt steeds belangrijker en met ons concept maken we video bereikbaar voor iedereen. In 2022 is het bedrijf verder gegroeid. Vanuit onze locatie in hartje Heerenveen bedienen we nu tientallen bedrijven en topsporters.

Reacties van klanten

Tom is het type ondernemer dat dag en nacht voor je klaar staat. Zijn topsportmentaliteit en gedrevenheid zorgen ervoor dat het resultaat altijd top is.
CEO Flowhub
Niels Oliver
CEO Flowhub
Door Tom zijn verleden als topsporter word ik goed begrepen in wat ik op beeld wil hebben. Met zijn topsport mentaliteit gaat hij voor het aller beste resultaat. Dat maakt de samenwerking makkelijk en fijn!
Video Dennis Veenker
Dennis Veenker
Professioneel Sporter
Statement: We zijn positief verrast door de snelheid van handelen en de kwaliteit van de productie.


Video HVA
Hans Cremer
Docent Marketing HVA

Onze klanten

Wij maken de vetste video's voor:

Video van de toekomst

Contact

Ben jij een (professionele) sporter en wil jij aan je fans jouw sportprestaties laten zien? Wij van VideoFixers hebben veel affiniteit met verschillende sporten en hebben jarenlange ervaring in het filmen van sporten. Heb je interesse? Neem gerust contact met ons op.