Drone Video Of Foto Laten Maken

Wil jij spectaculaire beelden vanuit de lucht? Wij beschikken over drones en kunnen hiervoor de vetste luchtfoto’s en video’s maken. Hiermee kan jij je evenement, bedrijf of feest perfect vastleggen met een extra dimensie. Dronebeelden maken veel indruk en zijn daarmee echt een verrijking voor jou content.  

 

Waarom een drone video maken?

Met een dronevideo kan op afstand een drone bestuurd worden. Deze filmt alles vanaf boven. Hiermee creëer jij een ander perspectief wat zorgt voor unieke content. Doordat mensen het niet zelf kunnen zien vanaf deze hoogte, creëert dit altijd een extra dimensie. Je hebt beelden vanaf boven, maar ook vanaf dichtbij waardoor je echt alles kan laten zien.

Met de drone kunnen wij vliegensvlug luchtbeelden maken. Daarna zullen wij de dronevideo bewerken en kunnen wij de vetste beelden in de video laten terugkomen.  

Creëer spectaculaire beelden!

Dronefotografie

Dronefotografie

Wil jij dronefoto’s laten maken? Met onze drones kunnen wij de vetste plaatjes vanuit de lucht schieten. Hiermee maken wij luchtfoto’s en 360 graden drone foto’s. Dronefoto’s doen het goed bij een evenement, huis, personeelsfoto of bedrijfspand. Je hebt hierbij net wat andere beelden dan normaal.

Drone foto’s zijn enorm in opkomst. Met de dronefoto’s kan op een relatief goedkope manier de mooiste beelden vanuit de lucht worden geschoten. Wij houden rekening met de no-fly zones en kunnen in samenspraak met jou de mooiste plekken uitzoeken.  Onze camera maakt ultrascherpe foto’s en kan ver inzoomen.

Laat de wereld van boven zien!

Laatste werk

Voor meerdere evenementen hebben wij een aftermovie gemaakt waarin wij het belangrijk vinden dat de video's vanaf de eerste seconde boeien. Bekijk hieronder onze laatste aftermovies:

''WE LEVEN IN EEN WERELD WAARIN ÉÉN GOED GETIMEDE VIDEO KAN LEIDEN TOT EXPONENTIEEL SUCCES''

Onderscheid je met dronevideo's en dronefoto's:

Tom Kant
Eigenaar

Over mij

Mijn naam is Tom Kant. Ik ben 24 jaar en ben opgegroeid in Amsterdam. De afgelopen jaren heb ik geschaatst op het hoogste niveau. Tijdens mijn schaatscarrière ben ik begonnen met YouTube om de schaatsfans mee te nemen in alles rondom het schaatsen. Na een tijdje begon mijn content op te vallen bij de mensen om mij heen en kreeg ik enorm veel positieve reacties. Dit motiveerde mij en kreeg ik steeds meer klussen binnen voor anderen.

Na mooie jaren topsport kwam er een eind aan mijn schaatscarrière en heb ik besloten om met de zelfde drive en motivatie door te gaan in het filmen. Nu maak ik van alle soorten content en is mijn nieuwe drive: ‘Op een leuke manier samen tot een fantastisch eindproduct te komen en de doelen van de klant te bereiken!’

Reacties van klanten

Tom is het type ondernemer dat dag en nacht voor je klaar staat. Zijn topsportmentaliteit en gedrevenheid zorgen ervoor dat het resultaat altijd top is.
CEO Flowhub
Niels Oliver
CEO Flowhub
Door Tom zijn verleden als topsporter word ik goed begrepen in wat ik op beeld wil hebben. Met zijn topsport mentaliteit gaat hij voor het aller beste resultaat. Dat maakt de samenwerking makkelijk en fijn!
Video Dennis Veenker
Dennis Veenker
Professioneel Sporter
Statement: We zijn positief verrast door de snelheid van handelen en de kwaliteit van de productie.


Video HVA
Hans Cremer
Docent Marketing HVA

Onze klanten

Wij maken de vetste video's voor:

Video van de toekomst

Contact

Wil jij unieke en spectactulaire beelden? Wij maken graag een dronevideo of dronefoto's voor jou. Hiermee onderscheid jij je van de rest. Heb je interesse? Neem gerust contact met ons op bij eventuele vragen!