Drone Video Of Foto Laten Maken

Wil jij spectaculaire beelden vanuit de lucht? Wij beschikken over drones en kunnen hiervoor de vetste luchtfoto’s en video’s maken. Hiermee kan jij je evenement, bedrijf of feest perfect vastleggen met een extra dimensie. Dronebeelden maken veel indruk en zijn daarmee echt een verrijking voor jou content.  

 

Waarom een drone video maken?

Met een drone video kan op afstand een drone bestuurd worden. Deze filmt alles vanaf boven. Hiermee creëer jij een ander perspectief wat zorgt voor unieke content. Doordat mensen het niet zelf kunnen zien vanaf deze hoogte, creëert dit altijd een extra dimensie. Je hebt beelden vanaf boven, maar ook vanaf dichtbij waardoor je echt alles kan laten zien.

Met de drone kunnen wij vliegensvlug luchtbeelden maken. Daarna zullen wij de drone video bewerken en kunnen wij de vetste beelden in de video laten terugkomen.  

Creëer spectaculaire beelden!

Dronefotografie

Drone fotografie

Wil jij drone foto’s laten maken? Met onze drones kunnen wij de vetste plaatjes vanuit de lucht schieten. Hiermee maken wij luchtfoto’s en 360 graden drone foto’s. Drone foto’s doen het goed bij een evenement, huis, personeelsfoto of bedrijfspand. Je hebt hierbij net wat andere beelden dan normaal.

Drone foto’s zijn enorm in opkomst. Met de drone foto’s kan op een relatief goedkope manier de mooiste beelden vanuit de lucht worden geschoten. Wij houden rekening met de no-fly zones en kunnen in samenspraak met jou de mooiste plekken uitzoeken. Onze camera maakt ultrascherpe foto’s en kan ver inzoomen.

Laat de wereld van boven zien!

Laatste werk

Voor meerdere evenementen hebben wij een aftermovie gemaakt waarin wij het belangrijk vinden dat de video's vanaf de eerste seconde boeien. Bekijk hieronder onze laatste aftermovies:

''WE LEVEN IN EEN WERELD WAARIN ÉÉN GOED GETIMEDE VIDEO KAN LEIDEN TOT EXPONENTIEEL SUCCES''

Onderscheid je met drone video's en drone foto's:

Tom Kant
Eigenaar

Over ons

Videofixers is vanuit topsport geboren. Tom Kant besloot na zijn schaatscarrière, waarin hij al actief videograaf was, om de handen ineen te slaan met eveneens oud schaatsers: Jorjan Jorritsma en Niels Olivier. In 2021 zijn we gestart met als doel: Videocontent toegankelijk maken voor zoveel mogelijk bedrijven. Geen peperdure videoconcepten, maar efficiënte, snelle en gave video’s. Video wordt steeds belangrijker en met ons concept maken we video bereikbaar voor iedereen. In 2022 is het bedrijf verder gegroeid. Vanuit onze locatie in hartje Heerenveen bedienen we nu tientallen bedrijven en topsporters.

Reacties van klanten

Tom is het type ondernemer dat dag en nacht voor je klaar staat. Zijn topsportmentaliteit en gedrevenheid zorgen ervoor dat het resultaat altijd top is.
CEO Flowhub
Niels Oliver
CEO Flowhub
Door Tom zijn verleden als topsporter word ik goed begrepen in wat ik op beeld wil hebben. Met zijn topsport mentaliteit gaat hij voor het aller beste resultaat. Dat maakt de samenwerking makkelijk en fijn!
Video Dennis Veenker
Dennis Veenker
Professioneel Sporter
Statement: We zijn positief verrast door de snelheid van handelen en de kwaliteit van de productie.


Video HVA
Hans Cremer
Docent Marketing HVA

Onze klanten

Wij maken de vetste video's voor:

Video van de toekomst

Contact

Wil jij unieke en spectactulaire beelden? Wij maken graag een dronevideo of dronefoto's voor jou. Hiermee onderscheid jij je van de rest. Heb je interesse? Neem gerust contact met ons op bij eventuele vragen!