Bedrijfsvideo laten maken

Met jouw bedrijfsvideo zorgen wij ervoor dat de passie die jij hebt voor je werk over wordt gebracht naar de buitenwereld. VideoFixers zorgt voor bedrijfsvideo’s die echt indruk maken.

Wij maken bedrijfsvideo’s waarin wij laten zien hoe je te werk gaat. Hierin scherpe focus op de mooiste emoties, de leuke dingen en het groepsgevoel van je werknemers. Hiermee krijgt je bedrijf een gezicht. 

 

Waarom moet ik een bedrijfsfilm laten maken?

Met een bedrijfsfilm geef je jouw bedrijf een gezicht. Elk bedrijf heeft zijn eigen verhaal. Dit kan je met een bedrijfsfilm prachtig overbrengen. Je klant bekijkt ook veel liever iets dan dat ze het moeten lezen. Daarnaast geeft een video meer impact en emotie, waardoor de klant eerder wordt aangetrokken tot jouw diensten of producten. Als een potentiële klant zich kan identificeren met waar jullie als bedrijf voor staan, wil de klant daar eerder bij horen.  Dit werkt weer positief voor het vinden van nieuwe klanten. Wij helpen je graag met het maken van een bedrijfsvideo die jarenlang relevant blijft. 

Zet je bedrijf in de spotlights!

Professionele bedrijfsvideo

Laatste werk

Voor meerdere bedrijven hebben wij bedrijfsvideo's gemaakt waarin wij het belangrijk vinden dat de video's vanaf de eerste seconde boeien. Bekijk hieronder onze laatste bedrijfsvideo's:

''WE LEVEN IN EEN WERELD WAARIN ÉÉN GOED GETIMEDE VIDEO KAN LEIDEN TOT EXPONENTIEEL SUCCES''

Onderscheid je met Bedrijfsvideo's

Tom Kant
Eigenaar

Over Ons

Videofixers is vanuit topsport geboren. Tom Kant besloot na zijn schaatscarrière, waarin hij al actief videograaf was, om de handen ineen te slaan met eveneens oud schaatsers: Jorjan Jorritsma en Niels Olivier. In 2021 zijn we gestart met als doel: Videocontent toegankelijk maken voor zoveel mogelijk bedrijven. Geen peperdure videoconcepten, maar efficiënte, snelle en gave video’s. Video wordt steeds belangrijker en met ons concept maken we video bereikbaar voor iedereen. In 2022 is het bedrijf verder gegroeid. Vanuit onze locatie in hartje Heerenveen bedienen we nu tientallen bedrijven en topsporters.

Reacties van klanten

Tom is het type ondernemer dat dag en nacht voor je klaar staat. Zijn topsportmentaliteit en gedrevenheid zorgen ervoor dat het resultaat altijd top is.
CEO Flowhub
Niels Oliver
CEO Flowhub
Door Tom zijn verleden als topsporter word ik goed begrepen in wat ik op beeld wil hebben. Met zijn topsport mentaliteit gaat hij voor het aller beste resultaat. Dat maakt de samenwerking makkelijk en fijn!
Video Dennis Veenker
Dennis Veenker
Professioneel Sporter
Statement: We zijn positief verrast door de snelheid van handelen en de kwaliteit van de productie.


Video HVA
Hans Cremer
Docent Marketing HVA

Onze klanten

Wij maken de vetste video's voor:

Video van de toekomst

Contact

Wij helpen jou graag bij het maken van een bedrijfsvideo. In samenwerking zorgen wij voor een film die jouw bedrijf een gezicht geeft. Door onze ervaring en creativiteit er op los te laten, kunnen wij samen tot een indrukwekkende bedrijfsfilm te komen. Neem gerust contact met ons op bij eventuele vragen!