Bedrijfsvideo laten maken?

Ben je op zoek naar een effectieve manier om de passie en toewijding van jouw bedrijf aan de wereld te laten zien?

 We geven je bedrijf een gezicht, een persoonlijkheid en een uniek verhaal. Wil je jouw bedrijf laten schitteren en een blijvende indruk maken? Ontdek wat we voor je kunnen betekenen.

Zet je bedrijf in de spotlights met een bedrijfsvideo!

In de moderne zakenwereld zijn bedrijfsvideo’s een cruciaal hulpmiddel geworden voor bedrijven en organisaties. Ze stellen je in staat om op een boeiende en emotionele manier te communiceren met je doelgroep, en vormen vaak het hart van je communicatiestrategie.

Een bedrijfsvideo geeft je bedrijf een gezicht en een verhaal. Het biedt de mogelijkheid om jezelf voor te stellen, je team te laten zien en je producten of diensten te introduceren. Deze visuele aanpak heeft een diepgaande impact en trekt klanten aan die zich kunnen identificeren met je bedrijfscultuur en waarden.

Bij VideoFixers begrijpen we de kracht van bedrijfsvideo’s. Wij kunnen je helpen bij het creëren van een video die blijvende indruk maakt en je communicatie- en brandinginspanningen versterkt. Ontdek hoe onze expertise jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kan tillen met de kracht van video.

 

Bedrijfsvideo videograaf

Ons werk

Voor meerdere bedrijven hebben wij bedrijfsvideo's gemaakt waarin wij het belangrijk vinden dat de video's vanaf de eerste seconde boeien. Bekijk hieronder een greep uit onze bedrijfsvideo's:

Neem vrijblijvend contact op voor het fixen van jouw bedrijfsvideo

Vul het contactformulier in of neem contact met ons op

Deel gerust jouw content ideeën met ons! Wij denken graag met je mee en samen komen we ongetwijfeld tot een mooi eindresultaat!

Accountmanager Videofixers

Klaas Boersma

Accountmanager

100+

Bedrijfsfilms gemaakt

100%

Gratis en vrijblijvende offerteaanvraag.

7

Bedrijfsfilm specialisten.

8

Jaar filmervaring.

Reacties van klanten

Tom is het type ondernemer dat dag en nacht voor je klaar staat. Zijn topsportmentaliteit en gedrevenheid zorgen ervoor dat het resultaat altijd top is.
CEO Flowhub
Niels Oliver
CEO Flowhub
Door Tom zijn verleden als topsporter word ik goed begrepen in wat ik op beeld wil hebben. Met zijn topsport mentaliteit gaat hij voor het aller beste resultaat. Dat maakt de samenwerking makkelijk en fijn!
Video Dennis Veenker
Dennis Veenker
Professioneel Sporter
Statement: We zijn positief verrast door de snelheid van handelen en de kwaliteit van de productie.


Video HVA
Hans Cremer
Docent Marketing HVA

Onze Werkwijze in 5 Stappen

Stap 1: Telefonische intake & voorstel

Wij nemen dezelfde dag van de aanvraag contact met je op. Samen bespreken we de vraag en de wensen voor een bedrijfsvideo. Aan de hand van enkele vragen weten we exact op welke manier de bedrijfsvideo ingericht moet worden. Op basis daarvan maken wij een op maat gemaakte voorstel. 

Telefonische intake
Concept opbouw

Stap 2: Concept

Bij VideoFixers starten we met een dialoog om samen het fundament voor jouw bedrijfsvideo te leggen. Jouw input is de sleutel; samen tekenen we de eerste schets van jouw verhaal. Dan gaan wij aan de slag met het uitwerken van dit gezamenlijke concept, waarna we het aan je presenteren voor de finale touch.

Stap 3: Opnames

De spotlight gaat aan: het is tijd voor actie! Afhankelijk van het project transformeren we jullie kantoorruimte tot een levendige filmset. Onze ervaren crew zet het script om in beeldtaal en zorgt voor een soepele productie van begin tot eind. Laat de zorgen maar aan ons over. Geniet van het moment terwijl je collega’s de sterren van de dag zijn voor de camera.

Opnames
Montage en geluid

Stap 4: Montage & Geluid

Met het verse beeldmateriaal op tafel schakelen we over naar de montagefase. Hier wordt de magie werkelijkheid: we kiezen zorgvuldig de topfragmenten uit, verrijken de beelden met een professionele voice-over indien nodig, en weven originele muziekcomposities door het visuele verhaal

Stap 5: Final Check

Nu het creatieve werk bijna voltooid is, nodigen we je uit voor het cruciale moment van feedback. We sturen je het bijna-finale product en luisteren aandachtig naar jouw gedachten en wensen. Mocht er een detail zijn dat anders moet, of een element dat nog een laatste aanpassing vereist, dan staan we klaar om die verfijningen door te voeren. Jouw tevredenheid is onze laatste regieaanwijzing voordat we het project afronden.

Final check

Veelgestelde vragen

Wij kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt over wat je kunt verwachten.. Hieronder vind je de meest gestelde vragen die wij hebben ontvangen. Staat jouw vraag er niet tussen of twijfel je toch nog, neem dan telefonisch contact met ons op. Wij helpen je graag!

De productietijd voor een bedrijfsvideo varieert afhankelijk van de complexiteit van het project. Gemiddeld duurt het 4-6 weken van conceptontwikkeling tot eindproduct. Wij werken nauw samen met onze klanten om te zorgen voor een efficiënte tijdslijn die aan hun behoeften voldoet.

Absoluut. Wij waarderen feedback en begrijpen dat flexibiliteit essentieel is. Tijdens de geplande feedbackmomenten kun je suggesties doen voor aanpassingen.

Geen zorgen, dat is precies waarvoor VideoFixers er is! Ons creatieve team is gespecialiseerd in het ontwikkelen van unieke concepten die passen bij jouw merk en boodschap.

De kosten voor een bedrijfsvideo zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de lengte van de video, de complexiteit van de productie en eventuele speciale verzoeken. Wij bieden op maat gemaakte offertes om aan jouw specifieke behoeften en budget te voldoen.

Ja, na oplevering van jouw bedrijfsvideo blijven wij beschikbaar voor verdere ondersteuning, of het nu gaat om het adverteren, inzetten op social media of andere diensten.

Zeker, wij kunnen jouw bedrijfsvideo meertalig maken met ondertiteling of nasynchronisatie, afhankelijk van jouw doelgroep en distributie-eisen.

Ja zeker! Zo kunnen we bijvoorbeeld korte stukjes uit je bedrijfsvideo halen en daarna gebruiken voor TikTok of Instagram Reels. Dit laten we compleet aan jullie over. De VideoFixers helpen je hier graag bij.

Wil jij een bedrijfsvideo laten maken?

Contact

Wil jij een bedrijfsvideo? Neem dan contact met ons op! Samen fixen wij de mooiste bedrijfsvideo.