Documentaire laten maken

In een documentaire kan jij als persoon, jouw werk of project worden uitgelicht. Met een documentaire kan veel impact worden gecreëerd en krijg je een goed beeld wie jij bent en waar jij voor staat.  Wij schieten de mooiste beelden die daarna ingesproken kunnen worden. Met een documentaire laten wij jouw unieke verhaal zien.

Waarom zijn documentaires zo populair?

Mensen zijn op zoek naar verdieping. In een documentaire kan een verhaal en beelden goed samenkomen. Als documentairemaker vertaal ik het verhaal van jou als persoon, jouw dienst, product of bedrijf naar een meelevende documentaire. Door eerlijke beelden te tonen, met een voice-over wordt de juiste emotie losgetrokken bij de kijker. Het doel is om de kijker geboeid te krijgen en dat jij of jouw diensten mensen inspireert. Wij helpen je graag met het bedenken en maken van een documentaire.

Laat zien wie jij bent!

Professionele bedrijfsvideo

Laatste werk

Van meerdere bedrijven hebben wij documentaires gemaakt waarin wij het belangrijk vinden dat de video's vanaf de eerste seconde boeien. Bekijk hieronder onze laatste documentaires:

''WE LEVEN IN EEN WERELD WAARIN ÉÉN GOED GETIMEDE VIDEO KAN LEIDEN TOT EXPONENTIEEL SUCCES''

Onderscheid je met een documentaire

Tom Kant
Eigenaar

Over mij

Mijn naam is Tom Kant. Ik ben 24 jaar en ben opgegroeid in Amsterdam. De afgelopen jaren heb ik geschaatst op het hoogste niveau. Tijdens mijn schaatscarrière ben ik begonnen met YouTube om de schaatsfans mee te nemen in alles rondom het schaatsen. Na een tijdje begon mijn content op te vallen bij de mensen om mij heen en kreeg ik enorm veel positieve reacties. Dit motiveerde mij en kreeg ik steeds meer klussen binnen voor anderen.

Na mooie jaren topsport kwam er een eind aan mijn schaatscarrière en heb ik besloten om met de zelfde drive en motivatie door te gaan in het filmen. Nu maak ik van alle soorten content en is mijn nieuwe drive: ‘Op een leuke manier samen tot een fantastisch eindproduct te komen en de doelen van de klant te bereiken!’

Reacties van klanten

Tom is het type ondernemer dat dag en nacht voor je klaar staat. Zijn topsportmentaliteit en gedrevenheid zorgen ervoor dat het resultaat altijd top is.
CEO Flowhub
Niels Oliver
CEO Flowhub
Door Tom zijn verleden als topsporter word ik goed begrepen in wat ik op beeld wil hebben. Met zijn topsport mentaliteit gaat hij voor het aller beste resultaat. Dat maakt de samenwerking makkelijk en fijn!
Video Dennis Veenker
Dennis Veenker
Professioneel Sporter
Statement: We zijn positief verrast door de snelheid van handelen en de kwaliteit van de productie.


Video HVA
Hans Cremer
Docent Marketing HVA

Onze klanten

Wij maken de vetste video's voor:

Video van de toekomst

Contact

Wij zetten ons graag in voor jouw documentaire! Met een inspirerend verhaal en indrukwekkende beelden kunnen we tot een geweldig eindresultaat komen. Heb je interesse? Neem gerust contact met ons op bij eventuele vragen!