Documentaire laten maken?

Ben je op zoek naar een manier waarop jij als persoon, jouw werk of project kan worden uitgelicht?

Met een documentaire laten wij jouw unieke verhaal zien. We schieten mooie beelden en voegen daar een pakkend verhaal aan toe. Hiermee kunnen wij een documentaire maken waar veel impact mee gemaakt kan worden. Benieuwd naar hoe wij vorm kunnen geven aan jouw unieke verhaal?

Laat zien wie jij bent!

Mensen zijn altijd op zoek naar verdieping. In een documentaire kunnen een verhaal en beelden goed samenkomen. Als documentairemaker vertalen wij het verhaal van jou als persoon, jouw dienst, product of bedrijf naar een meelevende documentaire.

Door eerlijke beelden te tonen en een voice-over of interviews toe te voegen wordt de juiste emotie losgetrokken bij de kijker. Het doel is om de kijker geboeid te krijgen en dat jij of jouw diensten mensen inspireert. 

Bij VideoFixers helpen wij je graag met het bedenken en maken van een documentaire, zodat jij kan laten zien wie je bent.

Documentaire videograaf

Ons werk

Voor meerdere bedrijven en personen hebben wij documentaires gemaakt waarin wij het belangrijk vinden dat de video's vanaf de eerste seconde boeien. Bekijk hieronder een greep uit onze documentaires

Neem vrijblijvend contact op voor het fixen van jou documentaire

Vul het contactformulier in of neem contact met ons op

Deel gerust jouw content ideeën met ons! Wij denken graag met je mee en samen komen we ongetwijfeld tot een mooi eindresultaat!

Accountmanager Videofixers

Klaas Boersma

Accountmanager

100+

Video’s gemaakt

100%

Gratis en vrijblijvende offerteaanvraag.

7

Video specialisten.

8

Jaar filmervaring.

Reacties van klanten

Tom is het type ondernemer dat dag en nacht voor je klaar staat. Zijn topsportmentaliteit en gedrevenheid zorgen ervoor dat het resultaat altijd top is.
CEO Flowhub
Niels Oliver
CEO Flowhub
Door Tom zijn verleden als topsporter word ik goed begrepen in wat ik op beeld wil hebben. Met zijn topsport mentaliteit gaat hij voor het aller beste resultaat. Dat maakt de samenwerking makkelijk en fijn!
Video Dennis Veenker
Dennis Veenker
Professioneel Sporter
Statement: We zijn positief verrast door de snelheid van handelen en de kwaliteit van de productie.


Video HVA
Hans Cremer
Docent Marketing HVA

Onze Werkwijze in 5 Stappen

Stap 1: Telefonische intake & voorstel

Wij nemen dezelfde dag van de aanvraag contact met u op. Samen bespreken we de vraag en de wensen voor een documentaire. Aan de hand van enkele vragen weten we exact op welke manier de documentaire ingericht moet worden. Op basis daarvan maken wij een op maat gemaakte voorstel. 

Telefonische intake
Concept opbouw

Stap 2: Concept

Bij VideoFixers starten we met een dialoog om samen het fundament voor uw documentaire te leggen. Jouw input is de sleutel; samen tekenen we de eerste schets van uw verhaal. Dan gaan wij aan de slag met het uitwerken van dit gezamenlijke concept, waarna we het aan je presenteren voor de finale touch.

Stap 3: Opnames

De spotlight gaat aan: het is tijd voor actie! Afhankelijk van het project transformeren we jullie omgeving tot een levendige filmset. Onze ervaren crew zet het script om in beeldtaal en zorgt voor een soepele productie van begin tot eind. Laat de zorgen maar aan ons over. 

Opnames
Montage en geluid

Stap 4: Montage & Geluid

Met het verse beeldmateriaal op tafel schakelen we over naar de montagefase. Hier wordt de magie werkelijkheid: we kiezen zorgvuldig de topfragmenten uit, verrijken de beelden met een professionele voice-over indien nodig, en weven originele muziekcomposities door het visuele verhaal

Stap 5: Final Check

Nu het creatieve werk bijna voltooid is, nodigen we u uit voor het cruciale moment van feedback. We sturen je het bijna-finale product en luisteren aandachtig naar uw gedachten en wensen. Mocht er een detail zijn dat anders moet, of een element dat nog een laatste aanpassing vereist, dan staan we klaar om die verfijningen door te voeren. Jouw tevredenheid is onze laatste regieaanwijzing voordat we het project afronden.

Final check

Veelgestelde vragen

Wij kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt over wat je kunt verwachten.. Hieronder vind je de meest gestelde vragen die wij hebben ontvangen. Staat jouw vraag er niet tussen of twijfel je toch nog, neem dan telefonisch contact met ons op. Wij helpen je graag!

De productietijd voor een documentaire varieert afhankelijk van de complexiteit van het project. Gemiddeld duurt het 4-6 weken van conceptontwikkeling tot eindproduct. Wij werken nauw samen met onze klanten om te zorgen voor een efficiënte tijdslijn die aan hun behoeften voldoet.

Absoluut. Wij waarderen feedback en begrijpen dat flexibiliteit essentieel is. Tijdens de geplande feedbackmomenten kunt u suggesties doen voor aanpassingen.

Geen zorgen, dat is precies waarvoor VideoFixers er is! Ons creatieve team is gespecialiseerd in het ontwikkelen van unieke concepten die passen bij uw merk en boodschap.

De kosten voor een documentaire zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de lengte van de video, de complexiteit van de productie en eventuele speciale verzoeken. Wij bieden op maat gemaakte offertes om aan uw specifieke behoeften en budget te voldoen.

Ja, na oplevering van uw video blijven wij beschikbaar voor verdere ondersteuning, of het nu gaat om het adverteren, inzetten op social media of andere diensten.

Zeker, wij kunnen uw documentaire meertalig maken met ondertiteling of nasynchronisatie, afhankelijk van uw doelgroep en distributie-eisen.

Wil jij een documentaire laten maken?

Contact

Wil jij een documentaire? Neem dan contact met ons op! Samen fixen wij de mooiste documentaire.