Documentaire laten maken

In een documentaire kan jij als persoon, jouw werk of project worden uitgelicht. Met een documentaire kan veel impact worden gecreëerd en krijg je een goed beeld wie jij bent en waar jij voor staat.  Wij schieten de mooiste beelden die daarna ingesproken kunnen worden. Met een documentaire laten wij jouw unieke verhaal zien.

Waarom zijn documentaires zo populair?

Mensen zijn op zoek naar verdieping. In een documentaire kan een verhaal en beelden goed samenkomen. Als documentairemaker vertaal ik het verhaal van jou als persoon, jouw dienst, product of bedrijf naar een meelevende documentaire. Door eerlijke beelden te tonen, met een voice-over wordt de juiste emotie losgetrokken bij de kijker. Het doel is om de kijker geboeid te krijgen en dat jij of jouw diensten mensen inspireert. Wij helpen je graag met het bedenken en maken van een documentaire.

Laat zien wie jij bent!

Professionele bedrijfsvideo

Laatste werk

Van meerdere bedrijven hebben wij documentaires gemaakt waarin wij het belangrijk vinden dat de video's vanaf de eerste seconde boeien. Bekijk hieronder onze laatste documentaires:

''WE LEVEN IN EEN WERELD WAARIN ÉÉN GOED GETIMEDE VIDEO KAN LEIDEN TOT EXPONENTIEEL SUCCES''

Onderscheid je met een documentaire

Tom Kant
Eigenaar

Over ons

Videofixers is vanuit topsport geboren. Tom Kant besloot na zijn schaatscarrière, waarin hij al actief videograaf was, om de handen ineen te slaan met eveneens oud schaatsers: Jorjan Jorritsma en Niels Olivier. In 2021 zijn we gestart met als doel: Videocontent toegankelijk maken voor zoveel mogelijk bedrijven. Geen peperdure videoconcepten, maar efficiënte, snelle en gave video’s. Video wordt steeds belangrijker en met ons concept maken we video bereikbaar voor iedereen. In 2022 is het bedrijf verder gegroeid. Vanuit onze locatie in hartje Heerenveen bedienen we nu tientallen bedrijven en topsporters.

Reacties van klanten

Tom is het type ondernemer dat dag en nacht voor je klaar staat. Zijn topsportmentaliteit en gedrevenheid zorgen ervoor dat het resultaat altijd top is.
CEO Flowhub
Niels Oliver
CEO Flowhub
Door Tom zijn verleden als topsporter word ik goed begrepen in wat ik op beeld wil hebben. Met zijn topsport mentaliteit gaat hij voor het aller beste resultaat. Dat maakt de samenwerking makkelijk en fijn!
Video Dennis Veenker
Dennis Veenker
Professioneel Sporter
Statement: We zijn positief verrast door de snelheid van handelen en de kwaliteit van de productie.


Video HVA
Hans Cremer
Docent Marketing HVA

Onze klanten

Wij maken de vetste video's voor:

Video van de toekomst

Contact

Wij zetten ons graag in voor jouw documentaire! Met een inspirerend verhaal en indrukwekkende beelden kunnen we tot een geweldig eindresultaat komen. Heb je interesse? Neem gerust contact met ons op bij eventuele vragen!