Over Mij

Aftermovie laten maken

Mijn naam is Tom Kant, ik ben 24 jaar oud en opgegroeid in Landsmeer. Op jonge leeftijd was ik altijd bezig met creatieve dingen en sport. Op mijn 17e ben ik van Landsmeer naar Heerenveen verhuisd voor een bestaan als Topschaatser.

Ik heb jaren lang mee gestreden op het hoogste niveau en dit wilde ik graag meer laten zien aan de mensen om mij heen. Daardoor ben ik in 2019 een YouTube kanaal begonnen. Ik kocht een camera en begon vloggend mijn fans mee te nemen in alles wat ik mee maakte op en rondom de ijsbaan. Ik was helemaal geobsedeerd door het editten en zo besloot ik thuis via YouTube mezelf alles wat ik wilde weten aan te leren.

Na een tijdje begon mijn content op te vallen bij de mensen om mij heen en kreeg ik enorm veel positieve reacties. Dit motiveerde me en ik ging opdrachtjes voor andere mensen doen. Kleine promotie video’s, bedrijfsvideo’s, podcasts. Ik vond het geweldig!

Inmiddels heb ik na een paar jaar besloten te stoppen met het schaatsen. Elke dag stond in het teken van maar 1 ding. Keihard schaatsen! En daardoor viel ik na het beëindigen van mijn carrière in een zwart gat en dacht bij mezelf; Wat maakt mij nou echt gelukkig? Filmen! En zo is Videofixers.nl ontstaan. Op een leuke manier samen tot een fantastisch eindproduct komen en de doelen van de klant bereiken!

Voor mijn werk kun je kijken op de Instagram van @videofixers.nl of mijn persoonlijke Instagram @tom.kant. Ik kan verschillende soorten content maken. Van sport video’s tot bedrijfsvideo’s of podcasts.

                        @videofixers.nl

         @tom.kant

Documentaire

Ben je benieuwd naar mijn sportcarrière voorafgaand aan het filmen? Ik heb er een documentaire over gemaakt die je hieronder kunt bekijken:

Video van de Toekomst

Contact

Ik zet me graag in voor jouw project! Door mijn creatieve geest en ervaring er op los te laten kunnen we samen tot een geweldig eindresultaat komen! Heb je interesse? Zoek gerust contact met mij bij eventuele vragen!