Livestream opzetten

De afgelopen tijd konden veel evenementen niet op de gebruikelijke manier doorgaan. Jouw evenement, congres, webinar, bingo of bruiloft moest allemaal net even anders. VideoFixers helpt jou graag om het evenement door te laten gaan: Een Professionele Livestream. 

Wij zijn aanwezig bij het evenement en zenden het live uit. Mensen kunnen vanaf een plek naar keuze meekijken. Hierdoor ben je niet gebonden aan een maximaal aantal personen. 

Evenement livestreamen

Jij organiseert, wij regelen de livestream!

VideoFixers beschikt over de juiste apparatuur, microfoons en software om jouw evenement door te laten gaan. Wij zetten alle apparatuur klaar en zorgen dat de livestream per direct beschikbaar is. Wij ontzorgen jullie volledig. Jij kan je helemaal op het evenement focussen. Het enige wat wij nodig hebben is een stopcontact en internet. 

Mag jou evenement niet doorgaan, of heb je veel afzeggingen door de nieuwe coronaregels? Dan helpen wij jou graag. Dit doen wij al vanaf €400,-. 

Laat je evenement doorgaan met een Livestream van VideoFixers!

''WE LEVEN IN EEN WERELD WAARIN ÉÉN GOED GETIMEDE VIDEO KAN LEIDEN TOT EXPONENTIEEL SUCCES''

Reacties van klanten

Tom is het type ondernemer dat dag en nacht voor je klaar staat. Zijn topsportmentaliteit en gedrevenheid zorgen ervoor dat het resultaat altijd top is.
CEO Flowhub
Niels Oliver
CEO Flowhub
Door Tom zijn verleden als topsporter word ik goed begrepen in wat ik op beeld wil hebben. Met zijn topsport mentaliteit gaat hij voor het aller beste resultaat. Dat maakt de samenwerking makkelijk en fijn!
Video Dennis Veenker
Dennis Veenker
Professioneel Sporter
Statement: We zijn positief verrast door de snelheid van handelen en de kwaliteit van de productie.


Video HVA
Hans Cremer
Docent Marketing HVA

Onze klanten

Wij maken de vetste video's voor:

Video van de toekomst

Contact

Wij helpen jou graag om jou evenement toch gewoon door te laten gaan. Wij ontzorgen het gehele plaatje voor jou. Jij hoeft je alleen maar op jullie evenement te richten. Wij zorgen voor het apparatuur zodat de mensen het thuis kunnen bekijken. Neem gerust contact met ons op bij eventuele vragen!