Podcast laten maken

Podcasts zijn hot. Met een podcast kan je perfect jouw doelgroep amuseren en informeren. VideoFixers beschikt over de perfecte setting, camera’s en geluid om een podcast op te nemen. 

Waarom een Podcast laten opnemen?

De opmars van de Podcast is niet te stuiten. Steeds meer bedrijven zetten die in om hun klanten te inspireren en te vermaken. Mensen luisteren naar podcasts om zich te vermaken en om iets te leren. Dit is iets fijns wat jij wilt koppelen aan jouw product of dienst. Videofixers beschikt over al het materiaal om een podcast op te nemen en te editen. 

Zet je kennis in de spotlights!

Podcast laten opnemen

Laatste werk

Wij hebben verschillende podcasts opgenomen. Bekijk en luister hier de laatste podcasts die wij hebben opgenomen:

''WE LEVEN IN EEN WERELD WAARIN ÉÉN GOED GETIMEDE VIDEO KAN LEIDEN TOT EXPONENTIEEL SUCCES"

Onderscheid je met een Podcast

Tom Kant
Eigenaar

Over mij

Mijn naam is Tom Kant. Ik ben 24 jaar en ben opgegroeid in Amsterdam. De afgelopen jaren heb ik geschaatst op het hoogste niveau. Tijdens mijn schaatscarrière ben ik begonnen met YouTube om de schaatsfans mee te nemen in alles rondom het schaatsen. Na een tijdje begon mijn content op te vallen bij de mensen om mij heen en kreeg ik enorm veel positieve reacties. Dit motiveerde mij en kreeg ik steeds meer klussen binnen voor anderen.

Na mooie jaren topsport kwam er een eind aan mijn schaatscarrière en heb ik besloten om met de zelfde drive en motivatie door te gaan in het filmen. Nu maak ik van alle soorten content en is mijn nieuwe drive: ‘Op een leuke manier samen tot een fantastisch eindproduct te komen en de doelen van de klant te bereiken!’

Reacties van klanten

Tom is het type ondernemer dat dag en nacht voor je klaar staat. Zijn topsportmentaliteit en gedrevenheid zorgen ervoor dat het resultaat altijd top is.
CEO Flowhub
Niels Oliver
CEO Flowhub
Door Tom zijn verleden als topsporter word ik goed begrepen in wat ik op beeld wil hebben. Met zijn topsport mentaliteit gaat hij voor het aller beste resultaat. Dat maakt de samenwerking makkelijk en fijn!
Video Dennis Veenker
Dennis Veenker
Professioneel Sporter
Statement: We zijn positief verrast door de snelheid van handelen en de kwaliteit van de productie.


Video HVA
Hans Cremer
Docent Marketing HVA

Onze klanten

Wij maken de vetste video's voor:

Video van de toekomst

Contact

Wil jij jouw kennis overbrengen op anderen? Wij hebben een eigen podcastsetting in Thialf of komen graag langs op locatie met ons gehele setting. Hierdoor kunnen we je podcast opnemen en editen. Door jullie kennis en ons materiaal en ervaring kunnen we samen tot een vermakende podcast komen! Heb je interesse? Neem gerust contact met ons op.