WORD EEN VIDEOFIXER

Openstaande vacatures

Stagiair

Leer van onze specialisten

Instagram reels

Allround Videograaf en Editor

Creeër de mooiste video’s

Open sollicitatie

Impress ons met jouw verhaal

Video laten maken

VideoFixers: How it started

Videofixers is vanuit topsport geboren. Tom Kant besloot na zijn schaatscarrière, waarin hij al actief videograaf was, om de handen ineen te slaan met eveneens oud schaatsers: Jorjan Jorritsma en Niels Olivier. In 2021 zijn we gestart met als doel: Videocontent toegankelijk maken voor zoveel mogelijk bedrijven. Geen peperdure videoconcepten, maar efficiënte, snelle en gave video’s. Video wordt steeds belangrijker en met ons concept maken we video bereikbaar voor iedereen. In 2022 is het bedrijf verder gegroeid. Vanuit onze locatie in hartje Heerenven bedienen we nu tientallen bedrijven en topsporters.

Wij maken video's voor gave bedrijven

Een aantal gave video's

Benieuwd aan wat voor projecten wij werken?

Social media

  •  
Een viraaltje pakken? Dat proberen we met iedere social media video die we voor onze klanten maken. En soms lukt dat aardig. Wat dacht je van deze reel voor Jutta Leerdam? 3.3 miljoen views and counting..

Sportvideo's

  •  
Sport is emotie. En dat brengen we graag in beeld. Wij zijn actief in allerlei sporten: Schaatsen, voetbal, BMX, padel, rugby en zeilen. Jij verzint het en wij hebben er een video voor. 

Bedrijfsvideo's

  •  
Laten zien wie je bent en wat je kunt als bedrijf. Er is geen beter middel dan video. Podcasts, instructievideo’s, impressies, productvideo’s en promotievideo’s. We maken het allemaal. 

Medewerkers aan het woord

Ik ben begonnen bij VideoFixers als stagiair. In die tijd heb ik veel geleerd en ben ik mee geweest naar gave klussen. Daar heb ik een mooie basis kunnen leggen voor mijn skills als editor. Inmiddels werk ik met veel plezier aan allerlei projecten voor onze klanten.
Niek Schlepers
Editor
Ik vind het gaaf om bij VideoFixers te werken. Ik werk dagelijks aan heel diverse projecten. De ene dag een podcast en de volgende dag ben ik bezig met reels voor Instagram. Daarnaast is het ook altijd gezellig op kantoor. We houden ook wel van een grapje.
casper van bruggen
Casper van Bruggen
Editor

Open sollicitatie? Impress ons

What happens next?