Join the VideoFixers Family

Vacature: Stagiair

Solliciteer direct als Stagiair

De functie:

Stagiair bij VideoFixers

Als onze nieuwe stagiair ga je ons helpen met het maken van diverse videocontent. Je gaat filmen, editen en leren hoe je de perfecte video’s creëert die een verhaal vertellen en mensen raken. En het mooie is, je doet het niet alleen. Je wordt onderdeel van ons gezellige, jonge team waar je veel kunt leren en jezelf kunt ontwikkelen.

Je hebt passie voor filmen en editen. Affiniteit met sport is een pré, maar zeker geen vereiste. Ervaring is mooi meegenomen, maar wat we echt belangrijk vinden, is dat je leergierig bent en klaar om jezelf te ontwikkelen in de wereld van videoproductie.

Een onvergetelijke stage en meer...

Bij ons krijg je niet alleen een onvergetelijke stage-ervaring, maar ook:

50+

Klanten waar we regelmatig mee werken

100%

Onze tevredenheids-doelstelling

5

Gezellige collega’s

4K

De minimale kwaliteit van onze beelden

Aftermovie laten maken

VideoFixers: Ons verhaal

Videofixers is vanuit topsport geboren. Tom Kant besloot na zijn schaatscarrière, waarin hij al actief videograaf was, om de handen ineen te slaan met eveneens oud schaatsers: Jorjan Jorritsma en Niels Olivier. In 2021 zijn we gestart met als doel: Videocontent toegankelijk maken voor zoveel mogelijk bedrijven. Geen peperdure videoconcepten, maar efficiënte, snelle en gave video’s. Video wordt steeds belangrijker en met ons concept maken we video bereikbaar voor iedereen. In 2022 is het bedrijf verder gegroeid. Vanuit onze locatie in hartje Heerenven bedienen we nu tientallen bedrijven en topsporters.

Wij maken video's voor gave bedrijven

Een aantal gave video's

Benieuwd aan wat voor projecten wij werken?

Social media

  •  
Een viraltje pakken? Dat proberen we met iedere social media video die we voor onze klanten maken. En soms lukt dat aardig. Wat dacht je van deze reel voor Jutta Leerdam? 3.3 miljoen views and counting..

Sportvideo's

  •  
Sport is emotie. En dat brengen we graag in beeld. Wij zijn actief in allerlei sporten: Schaatsen, voetbal, BMX, padel, rugby en zeilen. Jij verzint het en wij hebben er een video voor. 

Bedrijfsvideo's

  •  
Laten zien wie je bent en wat je kunt als bedrijf. Er is geen beter middel dan video. Podcasts, instructievideo’s, impressies, productvideo’s en promotievideo’s. We maken het allemaal. 

Medewerkers aan het woord

Ik ben begonnen bij VideoFixers als stagiair. In die tijd heb ik veel geleerd en ben ik mee geweest naar gave klussen. Daar heb ik een mooie basis kunnen leggen voor mijn skills als editor. Inmiddels werk ik met veel plezier aan allerlei projecten voor onze klanten.
Niek Schlepers
Editor
Ik vind het gaaf om bij VideoFixers te werken. Ik werk dagelijks aan heel diverse projecten. De ene dag een podcast en de volgende dag ben ik bezig met reels voor Instagram. Daarnaast is het ook altijd gezellig op kantoor. We houden ook wel van een grapje.
casper van bruggen
Casper van Bruggen
Editor

Solliciteer als Accountmanager bij VideoFixers

What happens next?